Invest Home Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Français Magyarul
Hasznos alap:
317 m2
Telekméret:
1000 m2
Szobák:
4
Fürdőszobák:
2
Nappali:
1
Konyha:
1
Emelet:
3
Épült:
2011
Balatontól:
93 km, 58 min.
Hévízi tófürdőtől:
194 km, 121 min.
Energia osztály:
Energia osztály

Exkluzív Családi Ház - Wellness Élmény a Dunakanyar Szívében

Nagymaroson, Budapesttől mindössze 50 kilométerre található ez a különleges ingatlan, amely kiváló vasúti és autós megközelítéssel bír. A fővárosba mindössze 45 perc alatt eljuthat az utazó, ami a komoly időmegtakarítást és kényelmet jelenti.

Az ingatlan egyik kiemelkedő előnye a pinceszinten elhelyezkedő, öt autó parkolására alkalmas garázs, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen időjárási körülmények között közvetlenül az épületben parkolhasson. Ez a lehetőség Nagymaroson egyedülállóan kényelmes.

A kert igazi botanikai csodának számít, hiszen több mint 300 különböző növényfaj található benne. A lejtős telket három terasszal lett kialakítva, így az ingatlan minden részén kényelmesen közlekedhetünk.

A Dunakanyar különleges klímája miatt a nyarak hűvösek, a telek pedig enyhébbek, így a környék mindig friss levegőt kínál. A Duna közelsége miatt a levegő mindig mozog, így elkerülhetjük a száraz hőséget. Ráadásul télen gyakran havazik, ami még hangsúlyosabbá teszi a természet szépségét.


Főbb jellemzők:

Wellness: A ház egyik legkülönlegesebb része a wellness, amelyben egy öt személyes jacuzzi található. Itt lehetőség van a pihenésre és a feltöltődésre a mindennapi stressz után.

Kert: A kertben szintén található egy öt személyes jacuzzi, amely ideális helyszín a barátokkal vagy családdal eltöltött kellemes estékre.

Infraszauna: Az egészségmegőrzés jegyében az infraszauna kiváló lehetőséget kínál a relaxációra és a méregtelenítésre.

Galériás könyvtárszoba: Az otthon szellemi éltetője a galériás könyvtárszoba, amely egyedülálló miliőt teremt a könyvek kedvelőinek.

Energiahatékonyság: A ház 40 m² napelemmel rendelkezik, amely összesen 10 KWp teljesítményű, így környezetbarát módon biztosítja az energiaszükségletet.

Klíma: Három hűtő-fűtő klíma gondoskodik arról, hogy bármilyen időjárási körülmények között kellemes hőmérséklet uralkodjon az otthonban.

Panorámás kilátás: Az ingatlan örök panorámával rendelkezik a gyönyörű Dunakanyarra és a Visegrádi várra, ami varázslatos látványt nyújt mind a reggeli kávézás, mind a naplemente mellett.

Ez a családi ház ideális választás a nyugalomra és a kényelemre vágyók számára, akik szeretnék élvezni a természet szépségeit és a modern életstílust egyaránt.


3 + 7 =
708 121 €
HTML PDF
Kód: 33741

Családi ház    Panorámás. Exkluzív Családi Ház - Wellness Élmény a Dunakanyar Szívében

Tulajdonságok

  • Bevásárló terület a közelben
  • Dupla garázs
  • Kiemelkedő minőség
  • Napelem
  • Panorámás
  • Teremgarázs

Közművek

  • Csatorna bekötve
  • Elektromos fűtés
  • Kandalló
  • Vezetékes víz bekötve
  • Villany bekötve

Extrák

  • Egyéb parkoló
  • Internet
  • Klíma

Hasonló ingatlanok ebben a kategóriában

A turisták körében közkedvelt Szigligeti vár és nem messze a szigligeti strand között bújik meg ez a történelmi és egyben antik anyagfelhasználással épült családi ház.
785 000 €
Kód:33582
Hasznos alap:160 m2
Telekméret:1337 m2
Szobák:2
A turisták körében közkedvelt Szigligeti vár és nem messze a szigligeti strand között bújik meg ez a történelmi és egyben antik anyagfelhasználással épült családi ház.
Bővebben
680 000 €
Kód:33742
Hasznos alap:180 m2
Telekméret:990 m2
Szobák:4
Bővebben
Eladó ez a Balaton közelében elhelyezkedő modern luxusingatlan, amely kiváló befektetési lehetőséget jelent.
580 000 €
Kód:33594
Hasznos alap:120 m2
Telekméret:454 m2
Szobák:4
Eladó ez a Balaton közelében elhelyezkedő modern luxusingatlan, amely kiváló befektetési lehetőséget jelent.
Bővebben
558 000 €
Kód:33003
Hasznos alap:237 m2
Telekméret:1265 m2
Szobák:4
Bővebben
Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat



©2024 Copyright by
Moksaphoto